• Chappers rumrejse på Teater Vestvolden

Chappers rumrejse

2018-02-12T14:55:30+00:00 18. september , 2017|

CHAPPERS RUMREJSE

Tag med på en fantasifuld rejse ud i rummet! Chapper (ham fra Ramasjang!) inviterer om bord i Teater Vestvoldens rumraket og begiver sig op mellem fjerne planeter og gakkede galakser for at finde sin elskede morfar, der er flyttet ud på en stjerne et sted langt borte i det uendelige univers. Undervejs møder han både flyvende tallerkner, rumvæsner og en mystisk mælkevej.
Chappers rumrejse er en sjov, men også rørende fortælling for børn fra 5 år og deres voksne om at lede efter noget, man har mistet.
En visuel fortælling rigt illustreret med animationer, som Chapper tegner live for børnene samtidig med, at han folder historien ud med masser af musik, rap og alien-beatbox.

Popcorn in space

Det er ikke kun i biografen, at man kan nyde lune, nyristede popcorn. Teater Vestvoden råder over Vestegnens måske hurtigste popcornmaskine, der popper godt 300 liter popcorn i timen. Så der er ingen grund til ikke at tage lidt friske forsyninger med, når turen går ud i rummet.

Inklusiv billet til Master Fatman jazzskole

Få en god teateroplevelse og slå katten af tønden med Master Fatman.

Alle med billet til Chappers rumrejse søndag den 11. februar kl. 13, får samtidig gratis adgang til Master Fatmans jazzskole og fastelavn i Kometen (tidligere Hvidovre Medborgersal) søndag den 11. februar kl. 14.15.

Vis din billet til Chappers rumrejse ved indgangen.

Klik og læs mere om Master Fatmans jazzskole og fastelavn

SPILLEPERIODE

20-01-2018 – 11-02-2018

SPILLEDAGE

Lør. – Søn. kl. 11 & 13

ALDER

Fra 5 år

 

VARIGHED

40 min. (uden pause)

 

SCENE

Nøøj, det’ for børn (Teater Vestvoldens nye scene for børn og unge)

Mange spændende animationer

Børnekulturpiloterne

“Er man til en forestilling, som i ånd, tempo og udtryk er i familie med de børnefjernsynsprogrammer, som er populære i tiden … er ‘Chappers rumrejse’ et rigtig godt bud på teater for de 4- til 9-årige.”

Teateravisen

MEDVIRKENDE
Chapper

IDÉ, KONCEPT OG PRODUKTION
Pollner / Vestvolden

SCENOGRAF OG MUSIK
Chapper

INSTRUKTION, TEKST OG LYDDESIGN
Thomas Corneliussen

ØVRIG TEKNIK
Teater Vestvolden