Billetter Teater Vestvolden Hvidovre

TEATER VESTVOLDENS FAMILIESHOW

– I samarbejde med Comedyklubben Junior 

Der er masser af grin for børn og forældre, når Teater Vestvolden samler det sjoveste danske underholdning i et fantastisk show for hele familien i samarbejde med Comedyklubben Junior.

I Danmarks skæggeste og hyggeligste comedyklub er der masser af fart over feltet med improcomedy, freestylerap, magi og sjov for børn fra 6 år, unge og deres voksne.

Gratis entré for børn og unge, som er medlem af Børneteaterklubben. Voksne betaler entré.

Hvert show er unikt, så du kan sagtens more dig flere gange, for lineuppet varierer fra gang til gang, hvor du vil kunne opleve:

Valdemar Pustelnik (Vært)
Sammen med Comedyklubben Junior er Valdemar vært og arrangementets tovholder. Han guider publikum igennem showet, samtidigt med, at han underholder og inddrager både børn og voksne. Det at lave jokes og vittigheder der rammer både børn og forældre, er en kunst i sig selv. Så glæd jer til en eftermiddag, hvor I griner sammen!

Lars Udengaard
Tryllekunstner, skuespil, improcomedy – Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer.

Frederik “Klaskefar” Wium
Klaskefar er historien om debutanten, der blot skulle bruge en enkelt aften på at gøre sit indtog på den danske rap scene. Han vandt MC’s Fight Night finalen 2014 efter at have charmeret sig ind på DRs fyldte koncertsal og dommerne, og er stadig en af Danmarks bedste freestylerappere. Klaskefar er særligt god til at inddrage publikum med sine improviserede rim og finde en fælles humor der både er sjov for de yngste, de unge og de ældre.

Anders Lilleøre
Anders Lilleøre er en tryllekunstner og tankelæser af allerhøjeste klasse. Du har måske set ham i “Noget i ærmet” på Xee, hvor han giver folk de vildeste og overraskende oplevelser med magi helt tæt på, ligesom han har optrådt til Zulu Comedy Festival og turneret med Rune Klan. Du kan allerede nu godt glæde dig til en fantastisk mulighed for at opleve Anders Lilleøre helt tæt på.

Sunny Cagara
Sunny har optrådt rundt omkring i verden i lande som, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, England og USA i New York og Las Vegas. Gennem de sidste 10 år har han haft mere end 1500 shows, så vi garanterer, at han leverer et fantastisk show. Sunny show består af magi, stand-up og tankelæsning….Så pas på hvad I tænker og pas på uret for han er også ret god til at stjæle ure.

Du kender måske Sunny fra Danmark har talent 2019, hvor han fik en flot 2. plads.

Palle Birch
Palle er dobbelt danmarksmester i improcomedy og lever i dag af både improkomik, stand-up og som skuespiller med en helt særlig sans for komikken. Palle Birch er mangeårigt medlem af improgruppen Uha, og spillede sammen med komiker Heino Hansen i improshowet “Heino what you did last summer”

Valdemar Pustelnik
Valdemar er Comedyklubbens vært og sørger for hygge og god stemning. Som komiker har Valdemar flere soloshows på cv´et og har som skuespiller medvirket i en række programmer på tv.

Teater Vestvoldens familieshow præsenteres i samarbejde mellem Teater Vestvolden, Comedyklubben Junior og Kultur og Fritid i Hvidovre Kommune.

GALLERI

ANMELDELSER

Skriv en anmeldelse

SPILLEPERIODE

25/09 2022 – 02/04 2023

SPILLEDAGE

Søndage. kl. 14

ALDER

Fra 6 år

VARIGHED

60 min. (uden pause)

MEDVIRKENDE
Lineuppet varierer fra gang til gang, men du vil bl.a. kunne opleve:

Valdemar Pustelnik (komiker og vært), Lars Udengaard (tryllekunstner), Klaskefar (rapper), Palle Birch (dobbelt danmarksmester i improcomedy), Anders Lilleøre (tryllekunstner), Pelle Møller (freestyle rapper), Kim Andersen (tryllekunstner) og mange flere…

Teater Vestvoldens familieshow præsenteres i samarbejde mellem Teater Vestvolden, Comedyklubben Junior og Kultur og Fritid i Hvidovre Kommune.