Billetter Teater Vestvolden Hvidovre

GRØNLANDS STEMME

VESTEGNS:DOX 

Grønlands største sanger, Rasmus Lyberth, er blevet hyldet for sine kraftfulde sange gennem 5 årtier. Nu fylder han 70. I ydmyghed over at blive fejret beslutter Rasmus sig for at hædre sit grønlandske publikum med en storslået koncert.

Dokumentarfilmen Grønlands stemme følger Rasmus Lyberth før og under jubilæumskoncerten i Grønland. Undervejs fortæller Rasmus om sin karriere, begyndende som en upopulær tabufortaler, men senere meget succesfuld. Rasmus afslører også det magiske øjeblik i Finland, hvor han modtager et skilt, der definerer hele hans karriere som musiker.

Grønlands stemme er en rørende rejse ind i Rasmus Lyberths univers om håb, tro og kærlighed. Den viser, hvordan hans stemme på flere måder er blevet Grønlands Stemme.

Filmens instruktør, Warny Mandrup, er til stede under visningen og vil præsentere dokumentarfilmen og efter planen skulle hovedperson selv, Rasmus Lyberth, afslutte arrangementet med en minikoncert, men Rasmus Lyberth er desværre blevet syg og giver derfor ikke en koncert efter visningen af Grønlands Stemme.

I stedet får vi glæden af musiker Aviaja Lumholt, halvt dansk, halvt grønlandsk sanger, pianist, komponist, performer og maskedanser, som har tidligere har optrådt og turneret sammen med Rasmus Lyberth, indsunget korstemmer på hans plader, og er derudover også i familie med ham. Derfor er der også stadigvæk lagt op til en spændende eftermiddag, som tager os lidt tættere på Grønland.

Arrangementet Grønlands stemme begynder kl. 15 og slutter ca. kl. 16.30.

Præsenteres i samarbejde mellem Teater Vestvolden, CPH:DOX, VKIR og Kulturhus Risbjerggaard.

SPILLEPERIODE

25-03-2023

SPILLEDAGE

Lørdag kl. 15

ALDER

Unge/Voksne

VARIGHED

90 min (+ pause)

MEDVIRKENDE
Instruktør Warny Mandrup og musiker Rasmus Lyberth

Præsenteres i samarbejde mellem Teater Vestvolden, CPH:DOX, VKIR og Kulturhus Risbjerggaard.