KONGERNE PÅ VESTEGNEN
En teaterjulekalender i skolegården!

Folkekirkens Skoletjeneste Vestegnen og Teater Vestvolden i Hvidovre er gået sammen om en pop-up-julekalender til alle skoler på Vestegnen.

Hver skoledag i december ruller Teater Vestvoldens store julepyntede bus ind i en skolegård og ud træder tre skuespillere: Kongerne af Vestegnen. De tre konger leder efter den nye konge, som de har fået tegn om skal komme til Vestegnen. 

Kongerne på Vestegnen er en teateroplevelse som udgangspunkt for et skolefagligt arbejde, hvor fortællingen om de hellige tre konger sættes i forhold til alle de gode håbsfortællinger, som man kan møde på Vestegnen.  

Forestillingen er delvist improviseret og tilpasset de historier eleverne selv skaber og som Kongerne møder på deres vej rundt på Vestegnens skolegårde. Hver forestilling streames live på sociale medier, og i forestillingens andet og sidste akt som bliver skrevet af dramatiker Jesper B. Karlsen, skal hver klasse besøge Teater Vestvolden, hvor fortællingen om de tre kongers søgen efter den nye konge på Vestegnen kulminerer.

SPILLEPERIODE

29 NOV – 20 DEC 2021

SPILLEDAGE

Spiller på skolen efter aftale og på Teater Vestvolden fra 13-21 december

ALDER

Fra 10-12 år

VARIGHED

Forestilling under udvikling

MEDVIRKENDE
Ernesto Piga Carbone
Jakob Schnohr Ingversen
Sanne Sol Kristensen

TEKNIK
Gert Christoffersen

DRAMATIK
Jesper B. Karlsen

FILM/VIDEO
Teater Vestvolden

ISCENESÆTTELSE
Stephan Pollner/Teater Vestvolden