Repertoire Teater Vestvolden Hvidovre

POP-UP TEATER I BYEN.

Det er dejligt at gå i teatret. Men nogle gange er det også dejligt, at teatret kommer til dig. Pop-up-teater er et tilbud til alle borgere i Hvidovre og på Vestegnen, hvor du kan bestille Teater Vestvoldens Teaterbus til at dukke op til arrangementer på din skole, kulturinstitution eller til byfesten.

Her på siden, kan du læse mere om Teaterbusserne, og hvordan du booker et besøg til den næste gadefest, i skolens frikvarter eller overrasker gæsterne til dit byarrangement med en unik teateroplevelse for hele familien.


Teaterbus

Teater Vestvolden råder over Danmarks eneste teaterbus, der rummer teatersal, lyd, lys, teknik, scenografi og tilskuerpladser. En oplevelse i sig selv og en løsning, hvor publikum møder scenekunsten på en nem og anderledes måde. Vi har forskellige workshops og teaterforestillinger i teaterbussen løbende gennem sæsonen.


Bestilling

Hvis du ønsker at få besøg af Teater Vestvoldens pop-up-teater, så kontakt teatret på post@teatervestvolden.dk eller ring på telefon 36 77 23 00 for at høre mere om mulighederne.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere at kunne imødekomme alle henvendelser, og bestillinger behandles efter først-til-mølle-princippet.
Pop-up-teater er gratis for institutioner i Hvidovre, men teaterbussen gæster gerne andre hjørner af Vestegnen og resten af landet.
Ring for at høre mere om priser og ledige datoer.

SPILLEDAGE

Kontakt teatret

ALDER

Fra 3 år

 

VARIGHED

20 min. (uden pause)

GALLERI

MEDVIRKENDE

Teaterbussen

KONCEPT OG PRODUKTION
Teater Vestvolden – Hvidovre

STØTTE
Pop-up-teater er støttet af Statens Kunstfond