Repertoire Teater Vestvolden Hvidovre

POP-UP TEATER I BYEN – Gratis i Hvidovre

Det er dejligt at gå i teatret. Men nogle gange er det også dejligt, at teatret kommer til dig. Pop-up-teater er et gratis tilbud til alle borgere i Hvidovre og på Vestegnen, hvor du kan bestille Teater Vestvoldens Teaterbusser til at dukke op til arrangementer på din skole, kulturinstitution eller til byfesten.

Her på siden, kan du læse mere om Teaterbusserne, og hvordan du booker et besøg til den næste gadefest, i skolens frikvarter eller overrasker gæsterne til dit byarrangement med en unik teateroplevelse for hele familien.


Teaterbusserne

Teater Vestvolden råder over Danmarks to eneste teaterbusser, der rummer teatersal, lyd, lys, teknik, scenografi og tilskuerpladser. En oplevelse i sig selv og en løsning, hvor publikum møder scenekunsten på en nem og anderledes måde.

Teaterbus (1-10 år)

Præsenterer Chapper (ham fra DR og Teater Vestvoldens Chappers rumrejse) og skuespiller Christina Beck, der fortæller eventyrhistorier fra Hvidovre eller spiller en sej koncert. Hver forestilling er af ca. 30 minutters varighed og afsluttes med en fællessang. Forestillingen spiller på udendørsscenen ved Den røde teaterbus (hvis vejret tillader det), hvor publikum sidder på bænke eller står op foran scenen. Når du ikke at se den første eventyrfortælling, så fortvivl ikke! Du ser du bare den næste. Teaterbussen spiller nemlig altid flere små forestillinger samme dag.


Bestilling

Hvis du ønsker at få besøg af Teater Vestvoldens pop-up-teater, så kontakt teatret på post@teatervestvolden.dk eller ring på telefon 36 77 23 00 for at høre mere om mulighederne.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere at kunne imødekomme alle henvendelser, og bestillinger behandles efter først-til-mølle-princippet.
Pop-up-teater er gratis for borgere og institutioner i Hvidovre, men teaterbusserne gæster gerne andre hjørner af Vestegnen og resten af landet. Ring for at høre mere om priser og ledige datoer.

SPILLEDAGE

Kontakt teatret

ALDER

Fra 3 år

 

VARIGHED

20 min. (uden pause)

GALLERI

MEDVIRKENDE

Den blå bus, Den røde bus

KONCEPT OG PRODUKTION
Teater Vestvolden – Hvidovre

STØTTE
Pop-up-teater er støttet af Statens Kunstfond