Billetter Teater Vestvolden Hvidovre
Repertoire Teater Vestvolden Hvidovre

STOP OP, HOP

 – Ordløs forestilling om tyngdekraft for de 0-4 årige

Stop op, hop er en sanselig og fabulerende forestilling for de allermindste, som undersøger tyngdekraft, mobilitet og bevægelse. I et univers af balloner og bolde, kluntede klovnekarakterer og fantasifulde kostumer, undersøger danserne hvordan ting kan rulle og tumle, stige op og falde ned, og hvordan tyngdekraften sætter alt omkring os i bevægelse.

I et let og legende univers møder vi en fingernem og finurlig danser og et underligt væsen: en blød tumling med en stor, rund mave. Sammen udforsker de et cirkusinspireret univers, fyldt med trylleri og magi. Det er en verden, som åbner op for undren og undersøgelse af op og ned og tyngdekraftens magt.

Her møder børnene tumlingens tunge krop, danserens lette bevægelser og alt det som tyngdekraften kan sætte i bevægelse. Bolde ruller hen af gulvet, hopper og falder ned igen, før alting står stille … et øjeblik. Lad legen begynde; Stop op, hop!

Præsenteres på HVIDOVRE TEATERFESTIVAL. Gratis for børn. Voksne betaler entré.

TRAILER

SPILLEPERIODE

08/05-2022

SPILLEDAGE

Søn. kl. 10.30

ALDER

Fra 0-4 år

VARIGHED

25 min. (uden pause)

SPILLESTED

Kometen

PÅ OG BAG SCENEN

Koreografi:

Tali Rázga i samarbejde med de medvirkende

Danser:

Tomomi Yamauchi , Villads Bugge Bang

Komponist:

Rumpistol/Jens Berents Christiansen

Scenograf:
Gøje Rostrup

Produktionsleder:
Jacob Weitze Mylund

Dramaturgisk konsulent:

Karina Dichov Lund

Skrædder:

Michael Nøhr

Illustration:

Marie Priem

Producent:

Carlos Calvo

STØTTET AF Statens kunstfond – Projektstøtteudvalget for Scenekunst, Wilhelm Hansen Fonden, Augustinus Fonden, Dansk Skuespillerforbund, BUPL og Københavns Kommunes Scenekunstudvalg

Præsenteres på HVIDOVRE TEATERFESTIVAL i samarbejde mellem Teater Vestvolden, HvidovreBibliotekerne og Kultur & Fritid i Hvidovre Kommune.