Billetter Teater Vestvolden Hvidovre
Repertoire Teater Vestvolden Hvidovre

TIGERSPOR

Mor er sovet ind og vågner aldrig mere – men kan man møde hende i drømme?   

Tigerspor er en poetisk fortælling om Alba og hendes far, som har svært ved at tale om den mor, der døde for et år siden. Albas far vil gerne glemme, hvad der er sket. Alba vil gerne mindes. Så da far en dag vælger at smide alt mors tøj ud, flygter Alba ind i en drøm. Far må sætte efter – men kan de finde hinanden og håbet igen?

Oplev en eventyrlig blanding af skuespillere, dukker, sange og teatermagi i en forestilling for børn fra 8 år og deres voksne skabt i samarbejde med organisationen Børn, Unge og Sorg i en samproduktion mellem Teater Vestvolden og Vild Kammerat.

Få gratis entré for børn og unge med Børneteater Klubben Voksne betaler entré.

BRUGERANMELDELSER

6/6 (1)
Skriv anmeldelse

Læs anmeldelser

Tigerspor er rørende forestilling om at møde børn i deres sorg. Den er lavet som en børneforestilling, men den er mindst lige så vigtig for forældre og bedsteforældre og andre voksne for børn, der har mistet. Jeg sad med tårer ned af kinderne under stort set hele forestillingen - godt sønnen kender moderens følsomme hjerte - og følte med Alba, der måtte gå alene med sin sorg og behov for at mindes sin mor. Gudskelov faren får øjnene op for Alba's følelser - det var mindst lige så rørende.
Med enkle, men stærke virkemidler og dygtige skuespillere skaber forestillingen et helstøbt univers for en lille og intens historie om at være i sorg.

6/6

6/6

Indlæs flere

SPILLEPERIODE

19 JAN – 5 FEB 2021

SPILLEDAGE

Tir. – tor. kl. 9.30 & 11, fre kl. 9.30, lør. – søn. kl. 15

ALDER

Fra 8 år

VARIGHED

35 min. (uden pause)

4 Stjerner Teater Vestvolden Hvidovre

Utrolig fin og eventyrlig børneforestilling over temaet sorg… I en kombination af alvor og leg, og med virkemidler som musik og dukker, formår Teater Vestvolden og Vild Kammerat i fællesskab at skabe en sød, vigtig og realistisk fortælling om dét at miste en voksen i en meget ung alder.

Ungt Teaterblod

5 Stjerner Teater Vestvolden Hvidovre

Teater til børn er tit kun tomme kalorier, men godt at de oplever andet end YouTube og store blokbuster film i biffen… som far er jeg glad for, at der også er teater til børn, hvor der er et indhold, som kan gøre dem klogere på livet

Kulturkongen

MEDVIRKENDE
Ditte Laumann
Troels Hagen Findsen

KOMPONIST
Bjørn Eriksen

MUSIKALSK ARRANGØR OG KOMPONIST
Maja Romm

DUKKEMAGER & SCENOGRAFISK KONSULENT
Katrine Karlsen

ASSISTERENDE DUKKEMAGER
Pernille Lehnert

LYS DESIGN
Flora Brandt

FORFATTER & INSTRUKTØR
Thomas Corneliussen

DRAMATURISK KONSULENT
Jane Rasch

BYGGER OG TEKNISK LEDER
Gert Christoffersen

AFVIKLING
Lya Lundsager

DUKKEFØRERKONSULENT
Astrid Kjær Jensen

INSTRUKTØRASSISTENT
Oliver Ohlsen

IDÉ, KONCEPT & SAMPRODUKTION
Thomas Corneliussen, Bjørn Eriksen, Vild Kammerat og Teater Vestvolden Hvidovre

Stor TAK til
Anitta Guldberg og Børn, Unge & sorg

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Hempel Fonden, I.F. Lemvigh Müllers Fond og Wilhelm Hansen Fonden.