Persondata og cookiepolitik2018-05-29T09:41:08+00:00

Om cookies og privatlivsoplysninger

Den nye dataforordning er trådt i kraft 25. maj 2018. På Teater Vestvolden passer vi godt på dine data! Her kan du læse alt om vores persondatapolitik og om vores brug af cookies.

Persondata – hvem får dine oplysninger?

Når du køber billetter på teatervestvolden.dk, registrerer du dig med navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysningerne stammer direkte fra det, du oplyser, og din brug af vores hjemmeside.

Teater Vestvolden opbevarer ikke dine oplysninger, det gør Billetten A/S, der fungerer som vores billetudbyder og databehandler. Billetten A/S registrerer også købshistorik om, hvad du køber og hvornår for at kunne administrerer services, f.eks. din ret til teaterrabat, præferencer og interesser for at kunne tilbyde dig relevante fordele m.v. Personoplysninger registreret hos Billetten A/S opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter de slettes. Alle kundedata opbevares krypterede i Billettens systemer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller har afgivet samtykke til at modtage nyhedsbrev og evt. SMS i forbindelse med billetkøb, opbevarer vi dit navn, din mailadresse og evt. dit telefonnummer. Teater Vestvolden er dataejere af dine personoplysninger, mens Mailchimp, det program, vi udsender nyhedsbreve med, er databehandlere. Du kan til hver en tid afmelde dit abonnement på nyhedsbreve og få slettet alle tilknyttede data ved at klikke på ”Afmeld mig” i et nyhedsbrev.

Opbevaring

Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at leve op til aftalen med dig og at sikre os i forhold til spørgsmål om forældelse af mulige retskrav og efterlevelse af lov- og myndighedskrav om opbevaring.

Dine rettigheder

I forbindelse med behandlingen af oplysninger har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling vedrørende dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte Billetten A/S. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

Cookies

På Teater Vestvoldens hjemmeside, teaterestvolden.dk, anvender vi ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde virus.

Cookies fortæller os blandt andet om dit styresystem, din mobile enhed, din internet-browser og dine aktiviteter på siden, fx hvilke forestillinger og arrangementer du ser, dine søgninger m.v. Oplysningerne bruger vi til at forbedre vores indhold både redaktionelt og teknisk. Samtidig bruger vi også cookies til at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Vi bruger også cookies fra tredjeparter, eksempelvis Google og Facebook, til at måle trafik, målrette annoncer og vise søge- og læsevaner på vores og andre hjemmesider. Google Analytics giver os information om trafikken på websitet. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.

KALENDER

  • Open Mic Julestue

  • Love me tender

  • Taxafortællinger

  • Open Mic

  • King Lear

  • Taynikma – Skyggens vilje

  • Stjernestund

  • Freddy og far

  • Indfødsretsprøven